25 jun
Technische problemen mobiele apps SNS Bank, ASN Bank en RegioBank veroorzaken login-issues

Bram Van der Steen

Bij de mobiele bankapps van SNS Bank, ASN Bank en RegioBank doen zich technische problemen voor die klanten verhinderen in te loggen op hun rekeningen. De storing begon op vrijdag en toont gebruikers een melding dat het systeem te druk is. De klantenservice van SNS Bank werkt hard aan een oplossing. De problemen beperken zich tot de apps en hebben geen effect op de online bankdiensten via de websites.

Lees verder
20 jun
Jan Cremer, Briljante Nederlandse Auteur en Kunstenaar, Overleden op 84-jarige Leeftijd

Bram Van der Steen

Jan Cremer, een invloedrijke Nederlandse auteur en kunstenaar, is overleden op 84-jarige leeftijd. Zijn doorbraak boek 'Ik Jan Cremer' veroorzaakte opschudding in 1964 door expliciete taal en beschrijvingen van seksuele avonturen. Naast schrijven, was Cremer een gewaardeerd schilder en journalist, die een blijvende erfenis achterlaat in de Nederlandse kunst- en literaire wereld.

Lees verder
19 jun
Faillissement van Scotch & Soda: Sluitingen in Zwolle en Enschede

Bram Van der Steen

De modemerken Scotch & Soda sluiten hun winkels in Enschede en Zwolle na het faillissement van het bedrijf. Potentiële kopers toonden interesse, maar de overname mislukte omdat de merknaam niet overgedragen kon worden. Dit faillissement beïnvloedt 28 winkels in Nederland en zet 320 banen op het spel.

Lees verder
7 jun
Fatbike Ongelukken Stijgen: Veiligheidszorg voor Jonge Rijders in Nederland

Bram Van der Steen

VeiligheidNL uit zorgen over de stijgende noodzaak voor medische hulp na fatbike-ongelukken. In 2023 steeg het aantal ongelukken van 7 naar 59. Kinderen tussen 10 en 14 jaar lopen het grootste risico, met veel hoofdletsel. Bewustwording bij ouders en jonge rijders is cruciaal.

Lees verder
4 jun
Claudia Sheinbaum Schetst Mexico's Toekomst Als Eerste Vrouwelijke President

Bram Van der Steen

Claudia Sheinbaum heeft geschiedenis geschreven door als eerste vrouw de presidentiële verkiezingen in Mexico te winnen. Ze behaalde een verpletterende overwinning met 53% van de stemmen, tegenover 28% voor haar naaste rivaal. Sheinbaum, voormalig burgemeester van Mexico-Stad, staat bekend om haar progressieve standpunten en belooft een meer gelijke samenleving.

Lees verder